Super frisk. Til Lidl Pris
Grøntsagsbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

200 g g gulerødder gulerod
500 g g broccoli broccoli
200 g g kikærter kikærter
(udblødte og kogte)
200 g g fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
(eller nøddemel, hvis det skal være glutenfrit)
50 g g hørfrø hørfrø
50 g g sesamfrø sesamfrø
8 æg æg
0,5 dl dl olivenolie olivenolie
1 - 2 tsk. tsk. salt salt

Grøntsagsbrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(12)

Sådan gør du

Riv gulerødderne og kør broccolien i foodprocessoren, indtil den er helt findelt. Kom gulerødder og broccoli i en skål. Hæld kikærterne i foodprocessoren og kør, til de er malet fint. Tilsæt revne gulerødder og broccoli. Kom herefter resten af ingredienserne i og rør blandingen godt sammen. Kom dejen i en brødform og bag brødet ved 180 grader i 40 min.

Server med ristede kikærter og mandelsmør.

Udarbejdet af Birgitte Nymann