Super frisk. Til Lidl Pris
Grøntsagsbøffer

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

200 g g edamamebønner edamamebønne
(frosne)
200 g g majs majs
(frosne)
200 g g ærter ært
(frosne)
0,5 bundter bundt koriander koriander
75 g g fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
1 spsk. spsk. solsikkekerner solsikkekerner
1 tsk. tsk. cayennepeber cayennepeber
0,5 tsk. tsk. salt salt
1 spsk. spsk. sesamfrø sesamfrø
olivenolie olivenolie

Grøntsagsbøffer

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(16)

Sådan gør du

Tag bønner, majs og ærter ud af fryseren og lad dem tø op i ca. 20 min. (ikke for længe). Kom dem så i en foodprocessor sammen med koriander, mel, solsikkefrø og krydderier. Kør det hele grundigt i foodprocessoren, til du har en dej, der kan formes. Til sidst tilsætter du sesamfrø og rører dem ind i dejen. Lav 5 bøffer og stil dem i køleskabet i min. 1 time, inden du steger dem. Så bliver de fastere og ”sætter” sig bedre. Steg bøfferne i 6-7 min. på hver side i smør eller olie. Server gerne bøfferne sammen med en salat.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt6,5 g Kulhydrater29,5 g Protein10,5 g kcal216 kJ906