
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
200 g g | edamamebønner
edamamebønne ((frosne)) | ||
200 g g | majs
majs ((frosne)) | ||
200 g g | ærter
ært ((frosne)) | ||
0,5 bundter bundt | koriander koriander | ||
75 g g | fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel | ||
1 spsk spsk | solsikkekerner solsikkekerner | ||
1 tsk tsk | cayennepeber cayennepeber | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
1 spsk spsk | sesamfrø sesamfrø | ||
olivenolie olivenolie |
Grøntsagsbøffer
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Tag bønner, majs og ærter ud af fryseren og lad dem tø op i ca. 20 min. (ikke for længe). Kom dem så i en foodprocessor sammen med koriander, mel, solsikkefrø og krydderier. Kør det hele grundigt i foodprocessoren, til du har en dej, der kan formes. Til sidst tilsætter du sesamfrø og rører dem ind i dejen. Lav 5 bøffer og stil dem i køleskabet i min. 1 time, inden du steger dem. Så bliver de fastere og ”sætter” sig bedre. Steg bøfferne i 6-7 min. på hver side i smør eller olie. Server gerne bøfferne sammen med en salat.
Udarbejdet af Birgitte Nymann