
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
edamamebønner
edamamebønne (frosne) | 200 g g | ||
majs
majs (frosne) | 200 g g | ||
ærter
ært (frosne) | 200 g g | ||
koriander koriander | 0,5 bundter bundt | ||
fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel | 75 g g | ||
solsikkekerner solsikkekerner | 1 spsk. spsk. | ||
cayennepeber cayennepeber | 1 tsk. tsk. | ||
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | ||
sesamfrø sesamfrø | 1 spsk. spsk. | ||
olivenolie olivenolie |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGrøntsagsbøffer
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tag bønner, majs og ærter ud af fryseren og lad dem tø op i ca. 20 min. (ikke for længe). Kom dem så i en foodprocessor sammen med koriander, mel, solsikkefrø og krydderier. Kør det hele grundigt i foodprocessoren, til du har en dej, der kan formes. Til sidst tilsætter du sesamfrø og rører dem ind i dejen. Lav 5 bøffer og stil dem i køleskabet i min. 1 time, inden du steger dem. Så bliver de fastere og ”sætter” sig bedre. Steg bøfferne i 6-7 min. på hver side i smør eller olie. Server gerne bøfferne sammen med en salat.
Udarbejdet af Birgitte Nymann