
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
æg
æg (ca. 110 g) | 2 | ||
skyr
skyr (ca. 100 g) | 1 dl dl | ||
havremel havremel | 100 g g | ||
spinat spinat | 50 g g | ||
smør smør | 20 g g | ||
natron natron | 1 knsp. knsp. | ||
krydderurter
krydderurt (efter eget valg) | 1 håndfulde håndfuld | ||
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | ||
peber peber | 1 knsp. knsp. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGrønne frokostvafler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Blend alle ingredienserne til spinat og krydderurter er findelte i dejen. Varm vaffeljernet op og bag vaflerne i 2-3 minutter pr. stk.Tip
- Brug vaflerne som sandwichbrød eller burgerboller.
- Spis dem som mellemmåltid eller til morgenmad.
- Frys dem ned og rist dem på panden, når du har brug for ”hurtig mad”.
Udarbejdet af Birgitte Nymann