
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | æg
æg ((ca. 110 g)) | ||
1 dl dl | skyr
skyr ((ca. 100 g)) | ||
100 g g | havremel havremel | ||
50 g g | spinat spinat | ||
20 g g | smør smør | ||
1 knsp. knsp. | natron natron | ||
1 håndfulde håndfuld | krydderurter
krydderurt ((efter eget valg)) | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
1 knsp. knsp. | peber peber |
Grønne frokostvafler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:15
min
(0)
Sådan gør du
Blend alle ingredienserne til spinat og krydderurter er findelte i dejen. Varm vaffeljernet op og bag vaflerne i 2-3 minutter pr. stk.Tip
- Brug vaflerne som sandwichbrød eller burgerboller.
- Spis dem som mellemmåltid eller til morgenmad.
- Frys dem ned og rist dem på panden, når du har brug for ”hurtig mad”.
Udarbejdet af Birgitte Nymann