
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
grønkål
grønkål (frisk) | 300 g g | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGrønkålschips
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Fjern stilken fra grønkålen og skær den i mindre stykker. Kom stykkerne i en pose sammen med olien og ryst den grundigt, til olien er fordelt over alle blade. Kom dem i et ildfast fast og ind i ovnen ved 160 grader i 30-40 min. Vend dem jævnligt. Grøntsagerne skal blive mørkere, men må ikke se brændte ud - så er de færdige.
Udarbejdet af Birgitte Nymann