Super frisk. Til Lidl Pris
Grillede kyllingelår m. sommergrønt

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener. Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.

Ingredienser

4 kyllingelår kyllingelår
(med ryg)
200 g g smør smør
4 hvidløgsfed hvidløgsfed
4 æg æg
(størrelse medium)
1 spsk. spsk. hvidvinseddike hvidvinseddike
3 kviste kvist rosmarin rosmarin
3 kviste kvist estragon estragon
2 stk. stk. hjertesalat hjertesalat
1 stk. stk. porrer porre
1 stk. stk. squash squash
1 stk. stk. spidskål spidskål
1 stk. stk. fennikel fennikel
2 stk. stk. løg løg

Grillede kyllingelår m. sommergrønt

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(6)

Sådan gør du

Kog smørret under konstant piskning til det bruner, sigt vallen fra og lad den brunede smør trække med de knuste hvidløg.

Pensel kylling og grøntsager med den brunede smør og tilbered det hele på grillen, pensel gerne med mere smør undervejs lad kyllingen trække 6-8 minutter inden servering.

Slå æggene ud og kom æggeblommerne i en gryde for sig selv, tilsæt hvidvinseddike og pisk over smag varme til æggene er legeret. Pisk det resterende brunede smør ned i de legerede æg lidt ad gangen.

Skær de tilberedte grøntsager, salater og kylling ud og anret med saucen samt friske krydderurter.