
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rødvine rødvin | 150 ml ml | |
kirsebærsaft kirsebærsaft | 250 ml ml | |
brun farin brun farin | 40 g g | |
honningkagekrydderi honningkagekrydderi | 0,25 tsk. tsk. | |
kanel kanel | 0,25 tsk. tsk. | |
husblas husblas | 5 blade blad | |
moreller morel | 120 g g | |
piskefløde piskefløde | 100 g g | |
vaniljesukker vaniljesukker | 1 tsk. tsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGløgg/kirsebærgelé
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Læg husblassen i koldt vand. Kog vin, kirsebærsaft, brun farin, kanel og honningkagekrydderi til gløgg under låg i 10 minutter. Afdryp husblassen, og opløs den i gløggen. Vask kirsebærrene, lad dem dryppe af, og fordel dem herefter i 4 små skåle. Hæld gløggen udover kirsebærrene. Lad det køle af natten over i køleskab, indtil massen er stivnet. Bland piskefløde med vaniljesukker, og pisk det sammen til flødeskum. Dekorér din gelé med flødeskummet.