Super frisk. Til Lidl Pris
Gløgg/kirsebærgelé

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

rødvine rødvin150 ml ml
kirsebærsaft kirsebærsaft250 ml ml
brun farin brun farin40 g g
honningkagekrydderi honningkagekrydderi0,25 tsk. tsk.
kanel kanel0,25 tsk. tsk.
husblas husblas5 blade blad
moreller morel120 g g
piskefløde piskefløde100 g g
vaniljesukker vaniljesukker1 tsk. tsk.

Gløgg/kirsebærgelé

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(7)

Opskriften

Læg husblassen i koldt vand. Kog vin, kirsebærsaft, brun farin, kanel og honningkagekrydderi til gløgg under låg i 10 minutter. Afdryp husblassen, og opløs den i gløggen. Vask kirsebærrene, lad dem dryppe af, og fordel dem herefter i 4 små skåle. Hæld gløggen udover kirsebærrene. Lad det køle af natten over i køleskab, indtil massen er stivnet. Bland piskefløde med vaniljesukker, og pisk det sammen til flødeskum. Dekorér din gelé med flødeskummet.