
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rødvine rødvin | 150 ml ml | ||
kirsebærsaft kirsebærsaft | 250 ml ml | ||
brun farin brun farin | 40 g g | ||
honningkagekrydderi honningkagekrydderi | 0,25 tsk. tsk. | ||
kanel kanel | 0,25 tsk. tsk. | ||
husblas husblas | 5 blade blad | ||
moreller morel | 120 g g | ||
piskefløde piskefløde | 100 g g | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 1 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGløgg/kirsebærgelé
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Læg husblassen i koldt vand. Kog vin, kirsebærsaft, brun farin, kanel og honningkagekrydderi til gløgg under låg i 10 minutter. Afdryp husblassen, og opløs den i gløggen. Vask kirsebærrene, lad dem dryppe af, og fordel dem herefter i 4 små skåle. Hæld gløggen udover kirsebærrene. Lad det køle af natten over i køleskab, indtil massen er stivnet. Bland piskefløde med vaniljesukker, og pisk det sammen til flødeskum. Dekorér din gelé med flødeskummet.