Super frisk. Til Lidl Pris
Gløgg/kirsebærgelé

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

150 ml ml rødvine rødvin
250 ml ml kirsebærsaft kirsebærsaft
40 g g brun farin brun farin
0,25 tsk. tsk. honningkagekrydderi honningkagekrydderi
0,25 tsk. tsk. kanel kanel
5 blade blad husblas husblas
120 g g moreller morel
100 g g piskefløde piskefløde
1 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker

Gløgg/kirsebærgelé

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(0)

Sådan gør du

Læg husblassen i koldt vand. Kog vin, kirsebærsaft, brun farin, kanel og honningkagekrydderi til gløgg under låg i 10 minutter. Afdryp husblassen, og opløs den i gløggen. Vask kirsebærrene, lad dem dryppe af, og fordel dem herefter i 4 små skåle. Hæld gløggen udover kirsebærrene. Lad det køle af natten over i køleskab, indtil massen er stivnet. Bland piskefløde med vaniljesukker, og pisk det sammen til flødeskum. Dekorér din gelé med flødeskummet.