
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
150 ml ml | rødvine rødvin | ||
250 ml ml | kirsebærsaft kirsebærsaft | ||
40 g g | brun farin brun farin | ||
0,25 tsk tsk | honningkagekrydderi honningkagekrydderi | ||
0,25 tsk tsk | kanel kanel | ||
5 blade blad | husblas husblas | ||
120 g g | moreller morel | ||
100 g g | piskefløde piskefløde | ||
1 tsk tsk | vaniljesukker vaniljesukker |
Gløgg/kirsebærgelé
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:25
min
(0)
Sådan gør du
Læg husblassen i koldt vand. Kog vin, kirsebærsaft, brun farin, kanel og honningkagekrydderi til gløgg under låg i 10 minutter. Afdryp husblassen, og opløs den i gløggen. Vask kirsebærrene, lad dem dryppe af, og fordel dem herefter i 4 små skåle. Hæld gløggen udover kirsebærrene. Lad det køle af natten over i køleskab, indtil massen er stivnet. Bland piskefløde med vaniljesukker, og pisk det sammen til flødeskum. Dekorér din gelé med flødeskummet.