Super frisk. Til Lidl Pris
Glaseret hamburgerryg med brunede kartofler og orangeglaserede rosenkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

800 g g hamburgerryg hamburgerryg
2 spsk. spsk. sennep sennep
2 spsk. spsk. brun farin brun farin
1 kg kg kartofler kartoffel
(kogte og pillede)
100 g g sukker sukker
40 g g smør smør
(eller margarine)
400 g g rosenkål rosenkål
1 spsk. spsk. smør smør
1 appelsiner appelsin
(økologisk, revet skal og saft)
75 g g saltede, ristede mandler saltede, ristede mandler
2 spsk. spsk. flydende honning flydende honning
Salt og peber Salt og peber

Glaseret hamburgerryg med brunede kartofler og orangeglaserede rosenkål

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(17)

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 200 °C.

Kog hamburgryggen i vand i ca. 25 minutter og lad den herefter trække i vandet i mindst 10 minutter. Fjern nettet, og smør den med sennep og brun farin. Læg den i et ovnfast fad og sæt det i den varme ovn i 12 minutter.

Kog kartoflerne i 15 minutter, til de er møre, når du stikker i dem. Lad dem stå og trække i vandet i 5 minutter. Pil dem, og hold dem lune. Kom sukker på en pande, og lad det smelte til karamel - hold øje med, at det ikke bliver for mørkt. Tilsæt smør og de lune kartofler. Vend dem forsigtigt rundt med en træske, og lad dem simre i karamellen ved middel varme i 15 minutter.

Skær bunden af rosenkålene, og fjern de yderste blade. Skær rosenkålene i halve. Smelt smør på en pande, og lad det bruse op. Tilsæt rosenkål, og lad dem stege, til de tager lidt farve. Tilsæt de saltede mandler, revet appelsinskal, honning og appelsinsaft. Lad appelsinsaften koge væk, og vend rosenkålene godt rundt, så de bliver blanke.

Server skiver af glaseret hamburgerryg med de brunede kartofler og orangeglaserede rosenkål.