
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kokosmel kokosmel | 20 g g | ||
havregryn
havregryn (finvalsede havregryn) | 30 g g | ||
bananer
banan (2 modne bananer) | 2 | ||
pærer
pære (4 modne pærer) | 4 | ||
tørrede figner tørret figne | 100 g g | ||
blåbær
blåbær (friske blåbær) | 350 g g | ||
yoghurt yoghurt | 200 g g | ||
vaniljestænger
vaniljestang (Kornene fra ½ vaniljestang) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteFrugtskål med ristede havregryn og kokos
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Rist kokos og havegryn let på en tør pande, lad dem køle af.
- Skræl bananerne, skær ½ banan i tynde skiver, og stil den til side.
- Skræl pærerne, del dem i kvarte, og fjern kernerne.
- Fjern stilken på fignerne, hak fignerne groft.
- Blend dem med 300 g blåbær, yoghurt, banan, pærer og vaniljekorn til en glat, cremet smoothie.
- Fordel smoothien i 4 skåle. Pynt med bananskiver, øvrige blåbær og kokosblandingen, og servér straks.