Super frisk. Til Lidl Pris
Frugtskål med ristede havregryn og kokos

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kokosmel kokosmel20 g g
havregryn havregryn
(finvalsede havregryn)
30 g g
bananer banan
(2 modne bananer)
2
pærer pære
(4 modne pærer)
4
tørrede figner tørret figne100 g g
blåbær blåbær
(friske blåbær)
350 g g
yoghurt yoghurt200 g g
vaniljestænger vaniljestang
(Kornene fra ½ vaniljestang)

Frugtskål med ristede havregryn og kokos

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(16)

Opskriften

  1. Rist kokos og havegryn let på en tør pande, lad dem køle af.
  2. Skræl bananerne, skær ½ banan i tynde skiver, og stil den til side.
  3. Skræl pærerne, del dem i kvarte, og fjern kernerne.
  4. Fjern stilken på fignerne, hak fignerne groft.
  5. Blend dem med 300 g blåbær, yoghurt, banan, pærer og vaniljekorn til en glat, cremet smoothie.
  6. Fordel smoothien i 4 skåle. Pynt med bananskiver, øvrige blåbær og kokosblandingen, og servér straks.