Super frisk. Til Lidl Pris
Frugt- og nøddekage med kanelfrosting

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

125 g g hasselnødder hasselnød
150 g g tørrede frugter tørrede frugter
(fx abrikos, rosiner eller svesker)
1 dl dl cognac cognac
100 g g blødt smør blødt smør
125 g g sukker sukker
3 æg æg
175 g g hvedemel hvedemel
1,5 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
1 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker
1,5 spsk. spsk. kanel kanel
1 dl dl kvark kvark
0,5 dl dl vand vand

Kanelfrosting

200 g g flødeost flødeost
(naturel)
25 g g blødt smør blødt smør
0,75 dl dl flormelis flormelis
1 tsk. tsk. kanel kanel

Frugt- og nøddekage med kanelfrosting

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:50 t
(1)

Sådan gør du

Hak hasselnødderne og frugterne groft. Læg dem i blød i cognac i 1 time. Pisk smør og sukker, til det er lyst og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen, og pisk grundigt efter hvert. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og kanel. Drys det igennem en sigte ned i æggeblandingen, og vend det forsigtigt sammen med kvark og vand. Tilsæt frugt- og nøddeblandingen, og vend det hurtigt sammen. Beklæd bunden af en springform (Ø 22 cm) med bagepapir, og spænd derefter ringen fast. Hæld dejen i formen, og bag den nederst i ovnen i 40 min ved 175 °C. Tag kagen ud, og lad den køle helt af.Pisk i mellemtiden flødeost, smør, flormelis og kanel sammen. Smør frostingen på kagen. Pynt med abrikosstrimler og hasselnøddekerner.Tip

Kagen kan fryses uden frosting på.