Super frisk. Til Lidl Pris
Frugt- og nøddekage med kanelfrosting

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

hasselnødder hasselnød125 g g
tørrede frugter tørrede frugter
(fx abrikos, rosiner eller svesker)
150 g g
cognac cognac1 dl dl
blødt smør blødt smør100 g g
sukker sukker125 g g
æg æg3
hvedemel hvedemel175 g g
bagepulver bagepulver1,5 tsk. tsk.
vaniljesukker vaniljesukker1 tsk. tsk.
kanel kanel1,5 spsk. spsk.
kvark kvark1 dl dl
vand vand0,5 dl dl

Kanelfrosting

flødeost flødeost
(naturel)
200 g g
blødt smør blødt smør25 g g
flormelis flormelis0,75 dl dl
kanel kanel1 tsk. tsk.

Frugt- og nøddekage med kanelfrosting

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:50 t
(1)

Opskriften

Hak hasselnødderne og frugterne groft. Læg dem i blød i cognac i 1 time. Pisk smør og sukker, til det er lyst og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen, og pisk grundigt efter hvert. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og kanel. Drys det igennem en sigte ned i æggeblandingen, og vend det forsigtigt sammen med kvark og vand. Tilsæt frugt- og nøddeblandingen, og vend det hurtigt sammen. Beklæd bunden af en springform (Ø 22 cm) med bagepapir, og spænd derefter ringen fast. Hæld dejen i formen, og bag den nederst i ovnen i 40 min ved 175 °C. Tag kagen ud, og lad den køle helt af.Pisk i mellemtiden flødeost, smør, flormelis og kanel sammen. Smør frostingen på kagen. Pynt med abrikosstrimler og hasselnøddekerner.Tip

Kagen kan fryses uden frosting på.