Super frisk. Til Lidl Pris
Friske forårsruller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener. Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.

Ingredienser

1 pakker pakke rispapir rispapir
1 agurker agurk
2 avokadoer avokado
1 røde peberfrugter rød peberfrugt
0,5 spidskål spidskål
sojasauce sojasauce
ingefær ingefær
1 løg løg
2 lime lime
2 tsk. tsk. brun farin brun farin

Friske forårsruller

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(1)

Sådan gør du

Hæld brun farin og ca. 0,5 dl soja i en gryde. Skær siderne og bunden af ingefæren, og riv godt med ingefær og skal fra 0,5 lime i gryden. Tilsæt også lidt limesaft. Lad marinaden koge op.

Skær spidskålet på langs, og skær det halve spidskål i helt tynde strimler. Lad kålen ligge i en bunke.
Tag sojamarinaden af blusset.

Skær toppen og bunden af agurken. Del agurken i to, og skær helt tynde strimler af stykkerne, som du gjorde med spidskålen. Lad agurkestrimlerne ligge, så de ikke vikler sig sammen.

Skær toppen og bunden af peberfrugten. Læg peberfrugten ned, skær lidt ind med en kniv, og rul den, så kernerne let kan fjernes. Skær peberfrugten ud i fire baner, og skær helt tynde strimler, som du kender det fra spidskålen og agurken.
Halvér avokadoen, og fjern stenen. Grav avokadoen ud med en ske, og skær den i tynde strimler.
Skær toppen og bunden af løget, og halvér det på midten. Fjern den yderste hinde på løget. Læg løget på spækbrættet med skæresiden nedad, og skær det i tynde strimler.

Tænd op for en lille gryde. Hæld olie i, og tilsæt løg, salt og peber. Tag løgene af blusset, når de har fået en lille smule farve.
Gør plads på bordet til at samle forårsrullerne.

Dyp rispapiret i lunkent vand. Rispapiret skal ligge fladt ned, så det er vigtigt, at skålen eller gryden er stor nok. Lad det ligge i 10-15 sekunder, og tag det derefter forsigtigt op.

Placér en passende mængde fyld ca. 3 cm fra hver kant, så forårsrullen let kan samles. Start med at folde siderne, og fold derefter bunden ind over. Rul nu forårsrullen stramt, men forsigtigt.

Gentag med alle forårsrullerne, og servér med sojamarinaden.