
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
ænder
and (ca. 3 kg) | |||
1 -2 spsk spsk | salt salt |
Den perfekte juleand
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
4:00
t
(0)
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Gnid saltet godt ind i anden. Sæt anden i midten af ovnen i 30 min. Skru herefter ned til 110 grader, og lad anden stege videre i 2,5 time for at opnå en saftig and. Ønsker man en helt gennemstegt and, skal den steges videre i 3,5 time.
Tag anden ud, og lad den trække i ca. 30 min. Lige inden servering tændes ovnen på grill ved 250 grader, og anden sættes ind i midten af ovnen i ca. 5-10 min, til skindet er helt sprødt.