Super frisk. Til Lidl Pris
Citron-mozzarella på grønne asparges

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 kg kg grønne asparges grøn asparges
salt salt
2 kugler kugle mozzarella mozzarella
30 g g pistacienødder pistacienød
2 spsk. spsk. citronersaft citronsaft
2 tsk. tsk. flydende honning flydende honning
4 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
citroner (skal fra) citron (skal fra)
citronpeber citronpeber
6 stilke stilk kørvel kørvel

Citron-mozzarella på grønne asparges

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(24)

Sådan gør du

Gør aspargesene i stand, skær dem i 3 dele, og skær den hårde ende af. Kog aspargesene i kogende saltvand i ca. 8 min, til de bliver bidefaste. Lad i mellemtiden mozzarellaen dryppe af, og skær den i skiver. Blend pistacienødder, citronsaft, honning og olie groft. Smag til med citronskal, citronpeber og salt. Omrør 4 spsk. kogevand fra aspargesene. Tag aspargesene op, og lad dem dryppe af. Læg dem på en tallerken, fordel mozzarellaen over, og stænk med vinaigretten. Pynt med afplukkede kørvelblade, og server retten lun.

Tip

Retten smager især godt med bøffelmozzarella.