
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
grønne asparges grøn asparges | 1 kg kg | |
salt salt | ||
mozzarella mozzarella | 2 kugler kugle | |
pistacienødder pistacienød | 30 g g | |
citronersaft citronsaft | 2 spsk. spsk. | |
flydende honning flydende honning | 2 tsk. tsk. | |
olivenolie olivenolie | 4 spsk. spsk. | |
citroner (skal fra) citron (skal fra) | ||
citronpeber citronpeber | ||
kørvel kørvel | 6 stilke stilk |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCitron-mozzarella på grønne asparges
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Gør aspargesene i stand, skær dem i 3 dele, og skær den hårde ende af. Kog aspargesene i kogende saltvand i ca. 8 min, til de bliver bidefaste. Lad i mellemtiden mozzarellaen dryppe af, og skær den i skiver. Blend pistacienødder, citronsaft, honning og olie groft. Smag til med citronskal, citronpeber og salt. Omrør 4 spsk. kogevand fra aspargesene. Tag aspargesene op, og lad dem dryppe af. Læg dem på en tallerken, fordel mozzarellaen over, og stænk med vinaigretten. Pynt med afplukkede kørvelblade, og server retten lun.
Tip
Retten smager især godt med bøffelmozzarella.