Super frisk. Til Lidl Pris
Citron-mozzarella på grønne asparges

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

grønne asparges grøn asparges1 kg kg
salt salt
mozzarella mozzarella2 kugler kugle
pistacienødder pistacienød30 g g
citronersaft citronsaft2 spsk. spsk.
flydende honning flydende honning2 tsk. tsk.
olivenolie olivenolie4 spsk. spsk.
citroner (skal fra) citron (skal fra)
citronpeber citronpeber
kørvel kørvel6 stilke stilk

Citron-mozzarella på grønne asparges

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(30)

Opskriften

Gør aspargesene i stand, skær dem i 3 dele, og skær den hårde ende af. Kog aspargesene i kogende saltvand i ca. 8 min, til de bliver bidefaste. Lad i mellemtiden mozzarellaen dryppe af, og skær den i skiver. Blend pistacienødder, citronsaft, honning og olie groft. Smag til med citronskal, citronpeber og salt. Omrør 4 spsk. kogevand fra aspargesene. Tag aspargesene op, og lad dem dryppe af. Læg dem på en tallerken, fordel mozzarellaen over, og stænk med vinaigretten. Pynt med afplukkede kørvelblade, og server retten lun.

Tip

Retten smager især godt med bøffelmozzarella.