Super frisk. Til Lidl Pris
Tallerken med banan, brøndkarse og hasselnød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

bananer banan
(lille)
1
tørrede abrikoser tørret abrikos4
hasselnødder hasselnød50 g g
brøndkarse brøndkarse75 g g
æblecidereddike æblecidereddike1 spsk. spsk.
tahin tahin1 spsk. spsk.
rissirup rissirup0,5 tsk. tsk.
olivenolie olivenolie3 spsk. spsk.
ingefærrødder ingefærrod0,5 cm cm
gærflager gærflager2 tsk. tsk.
riskiks riskiks
(eller majskiks)

Brøndkarsesalat med banan og hasselnød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(1)

Opskriften

  1. Skræl og skær bananen og skær abrikoserne i stykker.
  2. Rist hasselnødderne på en tør pande.
  3. Det er bedst at plukke brøndkarsebladene friske fra stilkene og vaske dem under rindende vand.
  4. Bland æblecidereddike, tahini, rissirup, olivenolie og revet ingefærrod til en dressing.
  5. Bland alt sammen, så du får en frisk salat - drys med ernæringsgær og top med majs- eller riskiks.