Brødsnurrer med pesto eller tomat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Dej

25 g g gær gær
1 dl dl vand vand
(kogende vand)
1 spsk spsk honning honning
(flydende)
85 g g rugmel rugmel
500 g g hvedemel hvedemel
10 g g salt salt
3 spsk spsk olivenolie olivenolie
(+1 spsk olie til skålen, efter æltning)

Fyld

3 - 4 spsk spsk grøn pesto grøn pesto
(du kan også bruge ketchup)
1 håndfulde håndfuld revet gouda revet gouda
2 spsk spsk skinker skinke
(du kan også bruge skink- eller bacontern)

Brødsnurrer med pesto eller tomat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

Del opskriften
0:35 min
(3)

Sådan gør du

Opløs gæren i det kolde vand. Tilsæt varmt vand, honning og rugmel og rør det godt sammen. Tilsæt alle øvrige ingredienser og sæt dejen til æltning på en køkkenmaskine. (Hvis du bruger håndkraft, skal dejen naturligvis æltes noget længere). Ælt dejen godt igennem ved høj hastighed i ca. 15 minutter til dejen slipper skålens sider. Vend dejen rundt i skålen i en spsk olivenolie. Dejen føles på nuværende tidspunkt meget elastisk og sådan lidt Dæk skålen til med et fugtigt klæde og lad dejen hæve i ca 40 minutter til dobbelt størrelse.

Sådan former du snurrerne.

Rul dejen ud på en meldrysset bordplade til en størrelse på omtrent 40×50 cm. Smør pesto ud på dejen og drys med revet gouda ost.

Tril dejen sammen til en pølse på den lange led, ligesom hvis du skulle lave kanelsnegle. Det kan være lidt tricky, fordi dejen er meget livlig (fordi det er en god dej), men det betyder ikke noget, at det ikke er pænt.

Tryk dejpølsen lidt flad og skær den i 16 lige store stykker. Træk stykkerne lange og sno dem om sig selv til den snoede pølse er ca. 2-3 cm tyk og 25 cm lang.

Tril da hver pølse sammen som en spiral om sig selv. Og tryk snippen ind under. Placer snurrerne på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Dæk pladerne med snurrer til og lad dem hæve yderligere 30 min.

I mellemtiden forvarmes ovnen til 220 grader varmluft. Bag snurrerne i ca 18-22 min til de er flot gyldne og sprøde i kanten. Køl af på rist.

Tip

Du kan også prøve med lidt ketchup, røgede skinketern (eller bacon) og ost. Faktisk kan du komme alt muligt lækkert ind i snurrerne. Bare husk, at du skal kunne rulle en pølse, og derfor kan det være svært, hvis du fylder ALT for meget indhold i.

Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss

Se flere opskrifter fra Annemette Voss her

Måske kan du også lide ...

Grove pølsehorn

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grove pølsehorn
0:30 min
(2)
Groft rugbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Groft rugbrød
0:30 min
(3)
Boller med gulerødder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Boller med gulerødder
0:30 min
(2)
Glutenfri gulerodsboller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Glutenfri gulerodsboller
0:40 min
(7)
Julerubber

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Julerubber
0:10 min
(0)
Sandwichbrød med spelt

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sandwichbrød med spelt
0:10 min
(0)
Stenalderbrød med grøntsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Stenalderbrød med grøntsager
0:15 min
(2)
Broccolibrød med pålæg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Broccolibrød med pålæg
0:10 min
(1)
Sprøde maltbrød med rosiner og mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sprøde maltbrød med rosiner og mandler
1:50 t
(0)
Manitobabrød med sortbyg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Manitobabrød med sortbyg
1:40 t
(8)
Knækbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Knækbrød
0:10 min
(5)
Sandwichbrød med havre

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sandwichbrød med havre
0:10 min
(1)
Grøntsagsbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grøntsagsbrød
0:35 min
(5)
Pølsehorn med rug og blomkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pølsehorn med rug og blomkål
0:15 min
(3)
Snoede pestobrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Snoede pestobrød
0:25 min
(2)