Super frisk. Til Lidl Pris
Boller med havregrød og en rest blomkål og gulerod

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

gær gær25 g g
vand vand
(lunken)
4 dl dl
yoghurt yoghurt2 dl dl
sukker sukker2 spsk. spsk.
salt salt2 tsk. tsk.
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
gulerødder gulerod2
blomkål blomkål150 g g
havregrød havregrød150 g g
solsikkekerner solsikkekerner100 g g
hvedemel hvedemel900 g g

Boller med havregrød og en rest blomkål og gulerod

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(15)

Opskriften

Der kommer uanmeldte eftermiddagsgæster, og hvem vil ikke gerne byde på en lækker, hjemmebagt bolle? Herunder er der en nem opskrift, som er med til at bruge resterne af havregrøden fra morgenstunden, og som samtidig indeholder (skjulte) grøntsager. What’s not to like?

  1. Bland vand, yoghurt og gær i en skål.
  2. Tilsæt sukker, salt og olie samt revet gulerod og finthakket blomkål, solsikkekerner og din rest af færdiglavet havregrød.
  3. Rør rundt og kom så mel ved.
  4. Giv det en ordentlig tur på røremaskine indtil dejen slipper kanterne.
  5. Sæt dejen til hævning i en times tid.
  6. Tænd ovnen på 250 grader og varm en bageplade helt op derinde samt en bradepande i bunden af ovnen.
  7. Hæld dejen ud på et bord og skær stykker, som lægges over på et stykke bagepapir.
  8. Kom bagepapiret med boller over på den varme bageplade og hæld lidt vand i den nederste bageplade.
  9. Skru ovnen lidt ned (til 220 grader) og bag bollerne i cirka 12 minutter, lad dem afkøle på en rist.

Udarbejdet af Julie Bruun