Super frisk. Til Lidl Pris
Blomkålsris med mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

blomkål blomkål1
mandler mandel
(hakkede mandler)
50 g g
chilipulver chilipulver1 stk. stk.
olivenolie olivenolie1 - 2 spsk. spsk.
vand vand1 l l
salt salt

Blomkålsris med mandler

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(6)

Opskriften

Bagte mandlerKom mandlerne i en skål og hæld vandet over. Lad dem trække i 12-24 timer - ikke længere. Så er de hydrerede, som det hedder. Hæld vandet fra og kom mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys salt over, så hver mandel har salt på sig, og rør dem lidt rundt på pladen, så der kommer salt på begge sider. Bag mandlerne i ovnen i 30-45 min. ved 150 grader. De skal være sprøde, når du sætter tænderne i dem. Hvis de er bløde efter afkøling, har de fået for lidt.

BlomkålsrisSkær blade og stilk af blomkålshovedet og riv blomkålen på den grove side af rivejernet eller blend det i en foodprocessor. Kom kogt vand over og lad det stå i 1-2 min. inden du hælder vandet fra. Voilá, risene er klar til servering.

Blomkålssalat med mandlerHak de bagte mandler i grove stykker og kom chilipulver over. Rør godt rundt. Kom blomkålsrisene oveni og bland det sammen. Brug olivenolie som dressing.Udarbejdet af Birgitte Nymann