
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBlomkålsbearnaise med nye kartofler og mørbrad
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skrab eller skrub de nye kartofler, og kog dem i letsaltet vand i 12 minutter. Skær mørbrad i små bøffer. Krydr med salt og peber, og steg dem på en pande til de er gennemstegte ca. 4 minutter på hver side. Del blomkål i buketter, og kog dem i letsaltet vand i 5-6 minutter til de er møre.
Kom den kogte, varme blomkål i en blender eller i en skål til stavblender og tilsæt ca. 1 dl af kogevandet samt bearnaiseessensen. Blend til en helt ensartet og tyk konsistens som bearnaisesauce. Tilsæt de kolde smørtern, og blend til smørret er helt integreret i saucen. Hak friske estragonblade, og vend dem i og smag til med salt og friskkværnet peber.