Super frisk. Til Lidl Pris
Blomkålsbearnaise med nye kartofler og mørbrad

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g kartofler kartoffel
600 g g svinemørbrad svinemørbrad
1 blomkål blomkål
0,5 dl dl bearnaiseessens bearnaiseessens
100 g g smør smør
1 bøtter bøtte estragon estragon
Salt og peber Salt og peber

Blomkålsbearnaise med nye kartofler og mørbrad

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(10)

Sådan gør du

Skrab eller skrub de nye kartofler, og kog dem i letsaltet vand i 12 minutter. Skær mørbrad i små bøffer. Krydr med salt og peber, og steg dem på en pande til de er gennemstegte ca. 4 minutter på hver side. Del blomkål i buketter, og kog dem i letsaltet vand i 5-6 minutter til de er møre.

Kom den kogte, varme blomkål i en blender eller i en skål til stavblender og tilsæt ca. 1 dl af kogevandet samt bearnaiseessensen. Blend til en helt ensartet og tyk konsistens som bearnaisesauce. Tilsæt de kolde smørtern, og blend til smørret er helt integreret i saucen. Hak friske estragonblade, og vend dem i og smag til med salt og friskkværnet peber.