Super frisk. Til Lidl Pris
Bagte enchiladas med hakkekød og mangofyld

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

tomater tomat
(modne tomater)
400 g g
hvidløg hvidløg2 fed fed
løg løg1
røde chilier rød chili
(1 rød chili)
1
olivenolie olivenolie4 spsk. spsk.
mangoer mango0,5
blandet hakkekød blandet hakkekød700 g g
Salt og peber Salt og peber
mel mel125 g g
mælk mælk200 ml ml
vand vand150 ml ml
æg æg2
revet ost revet ost200 g g
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum200 g g

Bagte enchiladas med hakkekød og mangofyld

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(16)

Opskriften

Blancher tomaterne, fjern skindet og skær dem i tern. Pil løg og hvidløg og skær dem i tern. Rengør chili, fjern kernerne og hak den fint. Brun kødet i 1 spsk. varm olie. Tilsæt tomater og steg i ca. 8 min, til væsken er fordampet. Skræl mangoen, skær kødet fra stenen og skær det i fine tern. Tilsæt det til kødet og steg 2-3 min. Smag til og stil det til side.

Bland mel med 1-2 tsk. salt. Bland mælk, mineralvand, æg og 1 spsk. olie, bland det i melet og rør det til en glat dej, køl det af i 15 min. Steg 4-6 pandekager en af gangen i 1-2 min på hver side i det resterende olie. Fyld pandekagerne med kødfyld og læg dem ved siden af hinanden i et smurt ovnfast fad. Rør ost og creme fraiche sammen, krydr med peber, fordel det over pandekagerne. Bag det gyldent i en 180 °C forvarmet ovn i 30-35 min. Servér en tomatsalat til.