Super frisk. Til Lidl Pris
Bagte enchiladas med hakkekød og mangofyld

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

400 g g tomater tomat
(modne tomater)
2 fed fed hvidløg hvidløg
1 løg løg
1 røde chilier rød chili
(1 rød chili)
4 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
0,5 mangoer mango
700 g g blandet hakkekød blandet hakkekød
Salt og peber Salt og peber
125 g g mel mel
200 ml ml mælk mælk
150 ml ml vand vand
2 æg æg
200 g g revet ost revet ost
200 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum

Bagte enchiladas med hakkekød og mangofyld

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(5)

Sådan gør du

Blancher tomaterne, fjern skindet og skær dem i tern. Pil løg og hvidløg og skær dem i tern. Rengør chili, fjern kernerne og hak den fint. Brun kødet i 1 spsk. varm olie. Tilsæt tomater og steg i ca. 8 min, til væsken er fordampet. Skræl mangoen, skær kødet fra stenen og skær det i fine tern. Tilsæt det til kødet og steg 2-3 min. Smag til og stil det til side.

Bland mel med 1-2 tsk. salt. Bland mælk, mineralvand, æg og 1 spsk. olie, bland det i melet og rør det til en glat dej, køl det af i 15 min. Steg 4-6 pandekager en af gangen i 1-2 min på hver side i det resterende olie. Fyld pandekagerne med kødfyld og læg dem ved siden af hinanden i et smurt ovnfast fad. Rør ost og creme fraiche sammen, krydr med peber, fordel det over pandekagerne. Bag det gyldent i en 180 °C forvarmet ovn i 30-35 min. Servér en tomatsalat til.