Super frisk. Til Lidl Pris
Appelsinmousse i chokoladebunde

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

200 g g mørk overtrækschokolade mørk overtrækschokolade
2 appelsiner appelsin
(økologiske)
30 g g sukker sukker
2 blade blad husblas husblas
50 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
50 g g piskefløde piskefløde
citronmelisse citronmelisse

Appelsinmousse i chokoladebunde

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(2)

Sådan gør du

Hak chokoladen fint, og smelt den over vandbad. Fyld den smeltede chokolade i bageformens 20 rum. Placér et stykke bagepapir i hvert rum, sådan at du skaber en fordybning i hvert rum. Appelsinmoussen skal nemlig fordeles i disse rum. Put chokoladen i køleskabet, og lad den køle af. Læg husblassen i koldt vand i 30 min. Riv skallen af 1 appelsin, og pres herefter saften ud af den. Varm appelsinskal, appelsinsaft og sukker. Put den afdryppede husblas heri. Bland herefter creme fraiche i appelsinblandingen. Lad det køle af, indtil massen føles som gelé. Pisk fløden stiv, og bland den sammen med geléen. Sæt moussen til køl i køleskabet i 4 timer. Befri chokoladen fra bagepapir og form. Hæld moussen i en sprøjtepose, og fordel den i chokoladebundene.