
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
200 g g | mørk overtrækschokolade mørk overtrækschokolade | ||
2 | appelsiner
appelsin ((økologiske)) | ||
30 g g | sukker sukker | ||
2 blade blad | husblas husblas | ||
50 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
50 g g | piskefløde piskefløde | ||
citronmelisse citronmelisse | |||
udstikkerform udstikkerform | |||
sprøjteposer sprøjtepose |
Appelsinmousse i chokoladebunde
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Hak chokoladen fint, og smelt den over vandbad. Fyld den smeltede chokolade i bageformens 20 rum. Placér et stykke bagepapir i hvert rum, sådan at du skaber en fordybning i hvert rum. Appelsinmoussen skal nemlig fordeles i disse rum. Put chokoladen i køleskabet, og lad den køle af. Læg husblassen i koldt vand i 30 min. Riv skallen af 1 appelsin, og pres herefter saften ud af den. Varm appelsinskal, appelsinsaft og sukker. Put den afdryppede husblas heri. Bland herefter creme fraiche i appelsinblandingen. Lad det køle af, indtil massen føles som gelé. Pisk fløden stiv, og bland den sammen med geléen. Sæt moussen til køl i køleskabet i 4 timer. Befri chokoladen fra bagepapir og form. Hæld moussen i en sprøjtepose, og fordel den i chokoladebundene.