Super frisk. Til Lidl Pris
Afrikanskinspirerede kødboller med dild og perlebygsalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Kødboller

500 g g hakket oksekød hakket oksekød
0,5 løg løg
1 hvidløgsfed hvidløgsfed
1 æg æg
0,25 bundter bundt dild dild
2 skiver skive toastbrød toastbrød
2 dl dl mælk mælk
Salt og peber Salt og peber
kanel kanel
olivenolie olivenolie

Perlebygsalat

150 g g perlebyg perlebyg
vand vand
((til kogning af perlebyg))
2 laurbærblade laurbærblad
2 røde peberfrugter rød peberfrugt
1 bundter bundt mynte mynte
1 poser pose saltede, ristede mandler saltede, ristede mandler
1 citroner citron
agurker agurk
(i stænger)

Afrikanskinspirerede kødboller med dild og perlebygsalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(5)

Sådan gør du

KødbollerOksekødet blandes med revet løg, presset hvidløg, æg og hakket dild. Toastbrød (uden skorpe) udblødes i mælken og blandes i farsen. Fars, salt, peber og kanel blandes sammen, formes som små kugler og steges på en pande i olivenolie.

PerlebygsalatPerlebyggen koges mør i vand med laurbærblade under låg og køles (laurbærbladene fjernes). Peberfrugter skæres i tern, og mynten skæres i strimler. Det hele blandes sammen og vendes med mandlerne, lidt olivenolie og lidt citronsaft. Smages til med salt og peber. Perlebygsalaten anrettes i et fad sammen med kødboller og frisk agurk.

Opskrift/film/billede er udarbejdet i samarbejde mellem Lidl, Scandic og DHF Håndboldskolerne