
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
pølser
pølse (ca. 400 g) | 4 | ||
mandelflager mandelflage | 8 | ||
ketchup ketchup | 4 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteAfhakkede fingre (Pølser med ketchup)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
I den ene ende af pølserne knækkes et uregelmæssigt stykke af. De andre pølseende ridses og en mandelflage isættes som "negl" i slidsen. Pølserne ridses på langs for at markere "fingerled". Pølserne fordeles med "fingerneglene" yderst på en plade, ketchuppen fordeles i midten over de knækkede pølseender.