« Tilbage

Vaniljehavregrød med banantopping

Morgenmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

15 Min.
(1)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
1 Vurdering
Vaniljehavregrød med banantopping
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 15 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ udblødnings- og optøningstid

Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kernerne ud. Rør dem med havregryn og mælk, og stil det i køleskabet natten over. Lad hindbærrene tø op.
Før servering:

Rist cashewnødderne let på en tør pande. Lad dem køle af, og hak dem groft. Skræl bananen, og mos den. Bland den med hindbær og cashewnødderne. Fordel vaniljehavregrøden i 4 skåle, og strø med lidt sukker. Læg bananblandingen ovenpå, og servér.