« Tilbage

Uhyggelig græskarkage med edderkoppespind

Dessert

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

35 Min.
(10)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
10 Vurdering
Uhyggelig græskarkage med edderkoppespind
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tilberedningstid: 35 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ bagetid

Pisk brun farin og smør sammen i en skål ved hjælp af en elpisker. Tilsæt æggene et ad gangen, imens du pisker, så du får en luftig masse. Tilsæt hvedemel, kanel, bagepulver, natron og salt, og pisk det hele sammen til en glat dej. Halvér hokkaidogræskarret, og fjern kernerne med en ske. Skær forsigtigt skrællen af med en skarp kniv. Afvej 400 g græskarkød, riv det, og rør det i dejen. Beklæd bunden af springformen med bagepapir. Fyld kagedejen i formen, og bag din græskarkage i cirka 40 min. Den er færdig, når en tandstik kan stikkes ind i midten og komme ud ren. Lad kagen køle af.

Flødeost-edderkoppespind
Pisk alle ingredienserne sammen med en elpisker, til du får en luftig og cremet konsistens. Kom massen i en sprøjtepose, og dekorér kagen med tynde striber på kryds og tværs, så det danner et edderkoppespind.