« Tilbage

Sprød spidskålssalat og urtekylling

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

30 Min.
(9)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
9 Vurdering
Opskrift på sprød spidskålssalat og urtekylling fra Lidl
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 30 Min.

Snit spidskål fint, og kom det i en skål. Tilsæt salt og koldt vand til kålen er dækket, og lad det trække i 15 minutter. Rør revet ingefær med presset hvidløg, olie og soja. Sigt vandet fra kålen, og vrid den i hænderne til vandet er helt væk. Vend kål og edamamebønner i marinaden. Krydr kyllingebrystfileter med salt og friskkværnet peber, og steg dem på en pande i fedtstof til de er gennemstegte, ca. 6 minutter på hver side.

Servér med spidskålssalaten, og top med friske krydderurter.