« Tilbage

Spaghettisquash med løg og svampe

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

60 Min.
(13)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
13 Vurdering
Spaghettisquash med løg og svampe
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 60 Min.

Forvarm ovnen til 220°C.

Skær spaghettisquashen i tykke skiver. Den kan være meget hård, så brug evt. en brødkniv og pas på fingrene. Fjern kernerne, og pensl skæresiderne med olivenolie. Drys med salt og peber, læg dem på en bradepande med bagepapir og bag dem i den varme ovn i 45 minutter. Vend dem et par gange undervejs.

Tag dem ud, og lad dem hvile 10 minutter.

Smelt smør på en stor pande, og tilsæt løg i strimler og portobellosvampe skåret i mindre stykker. Steg, til det tager farve uden at branke. Rør i panden ofte, og tilsæt evt. lidt olivenolie undervejs. Lad rosmarinkvistene svitse med i et par minutter, og smag til med salt og friskkværnet peber.

Skrab kødet fra de bagte spaghettisquash ud med en gaffel, og del det forsigtigt i lange ”tråde”.

Anret med de stegte løg og svampe over, og drys evt. med parmesan.