« Tilbage

Rice ’n’ beans

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

35 Min.
(5)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
5 Vurdering
Opskrift på Rice ’n’ beans fra Lidl
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 35 Min.

Nem gryderet med to slags bønner – kidney beans og grønne stangbønner – i tomatsauce med hakket spinat, paprika og løg. Serveret med basmatiris.
Pris ca. kr. 69,-

Skræl løget, og skær det i tern. Svits dem i olie i en gryde til de er klare. Tilsæt tomatsauce, bønner (de skal ikke drænes), bouillonterning og paprika. Skær stangbønner i mindre stykker, og kom dem i saucen. Lad det simre ca. 5 minutter, mens du hakker spinaten. Gem ca. 1/3 af spinatbladene til topping. Kom de hakkede spinatblade i saucen, og lad det hele simre ved lav varme, mens du koger risen som beskrevet på posen. Smag bønnerne til med salt og peber, og servér med de kogte ris, friske spinatblade og et drys paprika på toppen.