« Tilbage

Quickkylling med karry

Aftensmad

Frokost

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

30 Min.
(4)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
4 Vurdering
Quickkylling med karry
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tilberedningstid: 30 Min.

Skær kylling i mundrette stykker og steg dem på panden i smørret. Skræl æblerne og hak dem i fine tern. Del blomkålen i små buketter og kom kogende vand over dem. Steg karryen af på panden. Hak ingefær og hvidløg fint og steg det i karryen i 2-3 min. ved mellemvarme. Tilsæt så kokosmælk, bouillon og lime. Lad det simre i 2-3 min. og tilsæt da kylling/laks, blomkålsbuketter og æbletern. Nu er retten er klar til servering.

Tip

  • Brug flere grøntsager, fx rød og grøn peber, eller spis retten sammen med blomkålsris
  • Du kan med fordel bruge laks istedet for kylling

Udarbejdet af Birgitte Nymann