« Tilbage

Pulled pork-burger med hokkaidostave

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

65 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Pulled pork-burger med hokkaidostave
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tilberedningstid: 65 Min.
Yderligere tidsinformation:

Tilberedningstiden er beregnet til 2 dage.

Fjern sener og fedt fra nakkestegen. Bland krydderierne (gem 2 spsk. til at drysse over ved serveringen), og gnid stegen godt med blandingen. Kom stegen i en pose, og lad den stå på køl natten over.
Kom stegen i en stegepose, ovnfast fad eller stegeso (sæt stegesoen i blød i en halv time inden). Sæt stegen ind, og tænd ovnen på 110 °C alm. ovnvarme. Lad kødet stege i 10-14 timer. Kernetemperaturen skal op på 90 grader.
Tag stegen ud og dæk den til, så den holder varmen, mens du laver hokkaidostavene.
Halvér hokkaidoerne, fjern kernerne, skræl græskarrene og skær dem i stave. Bland dem med olie, citronsaft, hvidløg, salt og peber. Spred stavene ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem på midterste rille ved 220 °C alm. ovnvarme i 15-20 min, og grill dem i yderligere 10 min. Vend dem undervejs.
Imens forberedes burgeren. Varm burgerbollerne, og skær dem over. Træk stegen fra hinanden med 2 gafler. Byg burgeren: Bolleunderdel, salatblad, pulled pork, barbecuesauce/grillmarinade, resten af krydderiblandingen, coleslaw, salatblad og bolleoverdel.
Tip

Resten af kødet kan sagtens fryses og opvarmes til en anden gang. Brug det fx i en salat, tortilla, pita eller i en sandwich til madpakken.