« Tilbage

Paella med kylling og skaldyr

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

35 Min.
(7)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
7 Vurdering
Paella med kylling og skaldyr
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 35 Min.

Pil og hak løget fint. Steg det i olivenolie i en dyb pande ved jævn varme i 2 min. Tilsæt presset hvidløg, cayennepeber, paprika, safran, og rør rundt i 1 min. Tilsæt de skyllede ris, rør rundt i 2 min, og tilsæt hvidvin og halvdelen af bouillonen. Lad simre i 10 min. Ryst panden jævnligt. Spæd med bouillonen, hvis nødvendigt.
Steg kyllingeinderfileterne i olivenolie i en anden pande ved jævn varme i ca. 8 min. Tag dem op, og hold dem varme. Tilsæt mere olivenolie, og steg skaldyr ved høj varme i 3-4 min. Smag risene til med salt og peber, og tilsæt afdryppede ærter og resten af bouillonen. Lad simre i 4-5 min. Læg kyllingestykker og skaldyr over risene, fjern panden fra varmen og dæk den til med stanniol. Lad retten trække i 5 min. Pynt med rød peber i strimler og hakket persille. Servér citronbåde og godt brød til.