« Tilbage

Oksemørbrad med bagt græskar, brombærsalat og champignonsauce

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

60 Min.
(2)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
2 Vurdering
Oksemørbrad med bagt græskar, brombærsalat og champignonsauce
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 60 Min.

Græskar

Halvér græskarret, og fjern kernerne. Skær græskarret i grove tern (lad skrællen blive på), og hæld dem i et ovnfast fad. Skær smørret i tern. Fordel det og græskarkernerne over stykkerne. Drys med salt, og bag stykkerne midt i ovnen ved 225 °C almindelig ovnvarme i 25-30 min.

Oksemørbrad

Smelt smørret i en sauterpande – det må ikke blive brunt. Brun oksemørbraderne i 2 min på alle sider ved kraftig varme. Læg dem på en tallerken, og krydr med peber. Vikl 3 skiver parmaskinke rundt om hver mørbrad. Læg kødet tilbage på panden, og steg videre ved jævn varme i 4-5 min på alle sider. Tag dem af, og lad dem hvile tildækket i 10-15 min. Gem panden med fedtstoffet il champignonsaucen.

Brombærsalat

Kog brombær, sukker og eddike i en gryde under omrøring. Skru ned, og lad det simre i 5 min under låg. Skær pærerne i tynde både og rødløget i tynde skiver. Skyl salatbladene. Tag brombærrene op med en hulske, skru op, og kog lagen ind. Tag gryden af komfuret, og vend brombærrene i igen. Anret salatbladene på et fad. Fordel skiverne af pære, rødløg samt brombærrene ovenpå.

Champignonsauce

Skær champignonerne i skiver. Opvarm panden med fedtstoffet fra okemørbraden igen ved kraftig varme. Svits champignonerne ved jævn varme i 5 min. Tilsæt hytteosten, og steg videre i 2 min. Smag til med salt og peber. Skær oksemørbraderne i 2 cm tykke skiver, og servér dem med bagte græskarstykker, brombærsalaten og sovsen.