« Tilbage

Oksekødboller med salattern, basilikum og timian

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

35 Min.
(6)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
6 Vurdering
Oksekødboller med salattern, basilikum og timian
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 35 Min.

Kom oksekødet i en skål, og rør salatternene ind i kødet. Tilføj salt og peber. Hak løg, mynte og timian groft, og ælt forsigtigt ingredienserne sammen. Form bollerne på størrelse med en bordtennisbold. Steg enten oksekødbollerne i olivenolie på en pande over mild til høj varme i 4-5 min på hver side, eller læg dem i et oliesmurt, ovnfast fad dækket med stanniol i 18-22 min ved 180-200oC.

Tips

Servér kødbollerne med en frisk salat eller spaghetti.