« Tilbage

Mysli med appelsin

Morgenmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

20 Min.
(1)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
1 Vurdering
Mysli med appelsin
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 20 Min.
Yderligere tidsinformation:

lav den gerne aftenen inden.

Aften
Skær svesker og figner ud i tern, hak mandlerne og bland det med havregrynene. Bland kvark, cremefraiche, yoghurt og sukker og rør det sammen med myslien. Skyl appelsinen, riv skallen og kom den i myslien. Hæld myslien i to tætsluttende beholdere og stil dem i køleskabet natten over.

Morgenen efter
Fileter appelsinen. Skræl æblet, afkern det og skær det i tern. Skræl bananen og skær den i skiver. Vask og halver vindruerne. Vend frugterne i myslien og tag den med på farten i den tætsluttende beholder.
Tip

Man kan lave en stor portion mysli og gemme den i en tætsluttende beholder. Det forkorter tilberedningstiden om aftenen.