« Tilbage

Kuller med limepesto og julesalat

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

40 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Kuller med limepesto og julesalat
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 40 Min.

Riv limeskallen, og pres saften ud af limene. Lav din limepesto ved at blande limeskal, pistacienødder og revet parmesan. Hak forårsløget fint, put det i din pesto, og tilsæt olivenolie. Smag din pesto til med salt, peber og limesaft. Fjern stokken fra julesalaten, og hak julesalaten fint. Svits salaten i en gryde i 2 spsk olivenolie. Hæld bouillon heri, og lad det småsimre i 3 minutter. Vend kullerfileterne i mel, og steg dem i 4 minutter på hver side på en pande med olie. Anret kullerfileterne med julesalat og pesto. Servér hertil kartofler vendt i smør.