« Tilbage

Gourmet-hotdogs med 3 hjemmelavede toppings

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

100 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Gourmet-hotdogs med 3 hjemmelavede toppings
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 100 Min.

Lav først de 3 toppings.

Blommeketchup

Pil og hak løget i fine tern. Skær blommerne i grove tern. Rist allehånde og koriander på en tør pande i få sekunder ved høj varme. Hæld alle ingredienser i en gryde, og lad det simre i 20 min under låg. Blend indholdet til ketchup. Smag til med salt og mere blomme-balsamico.

Trøffel-selleri-remoulade

Hak sellerien og guleroden fint. Kog dem i meget lidt vand i 3 min. Riv skallen af citronen, og pres saften fra den. Bland citronskal og 1 tsk. citronsaft med selleri, gulerod, trøffelolie og mayonnaise. Smag til med salt, peber og evt. mere trøffelolie.

Crispy grønkål

Skyl og tør grønkålsbladene. Skær ribberne fra, og skær bladene i mindre stykker. Vend dem i olivenolien, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 15 min ved 180 °C almindelig ovnvarme. De må ikke blive sorte. Tag dem ud, drys salt på, og lad dem køle af.

Inden servering

Varm brødene igennem, og kog pølserne. Skær brødene halvt igennem, og læg pølserne i. Top med ketchup, sennep, remoulade og grønkål. Pynt til sidst med brøndkarse, og servér.