« Tilbage

Frugt- og nøddekage med kanelfrosting

Dessert

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

110 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Frugt- og nøddekage med kanelfrosting
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 110 Min.

Hak hasselnødderne og frugterne groft. Læg dem i blød i cognac i 1 time. Pisk smør og sukker, til det er lyst og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen, og pisk grundigt efter hvert. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og kanel. Drys det igennem en sigte ned i æggeblandingen, og vend det forsigtigt sammen med kvark og vand. Tilsæt frugt- og nøddeblandingen, og vend det hurtigt sammen. Beklæd bunden af en springform (Ø 22 cm) med bagepapir, og spænd derefter ringen fast. Hæld dejen i formen, og bag den nederst i ovnen i 40 min ved 175 °C. Tag kagen ud, og lad den køle helt af.
Pisk i mellemtiden flødeost, smør, flormelis og kanel sammen. Smør frostingen på kagen. Pynt med abrikosstrimler og hasselnøddekerner.
Tip

Kagen kan fryses uden frosting på.