« Tilbage

Frokostsandwich med kylling og parmaskinke

Frokost

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

25 Min.
(4)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
4 Vurdering
Frokostsandwich med kylling og parmaskinke
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 25 Min.

Sandwich

Kog kyllingekødet i 15-20 min. Afkøl det og skær det i tynde skiver. Steg parmaskinken i ovnen i 10 min., så den bliver sprød som bacon. Bland mayonnaise og yoghurt sammen, tilsæt en smule karry og rør rundt. Smag til og tilsæt eventuelt mere karry. Tilsæt sirup og citronsaft og rør rundt. Smag dressingen til med salt. Skær brødet i tynde skiver og rist det eventuelt. Skær tynde skiver af det kogte kylling. Snit løg og agurk i fine, tynde skiver. Læg brødet på en tallerken. Smør karrydressingen ud på brødet og læg kyllingeskiverne på. Læg løg, agurk og parmaskine ovenpå og luk sandwichen. Skær den over, så du har to trekantssandwichs.

Udarbejdet af Birgitte Nymann