« Tilbage

Farverig påskelagkage

Dessert

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

60 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 60 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ bagetid

Start med de gule lagkagebunde. Pisk æg og sukker sammen med en håndmikser. Pisk i ca. 10 min., til det er næsten hvidt. Bland hvedemel med bagepulver, og sigt det i æggemassen. Vend forsigtigt sammen, uden at luften røres ud. Tilsæt gul frugtfarve. Start med 1 tsk., og vend forsigtigt i dejen. Fordel dejen i en springform, ca. 25 cm i diameter, beklædt med bagepapir. Bag bunden på nederste rille i ca. 30 min. Mærk efter med en kødnål, om lagkagebunden er bagt. Hænger der dej ved, bages den lidt længere tid. Tag bunden ud, og afkøl.

Lav nu de røde lagkagebunde efter samme fremgangsmåde som de gule, men med rød frugtfarve. Lav dernæst den blå lagkagebund efter samme fremgangsmåde, men med blå frugtfarve. Bunden skal bage ca. 10 min. Skær den gule og røde lagkagebund igennem, så du får to bunde af hver farve. Du skal have 5 bunde i alt inkl. den blå.

Lav ganachen. Bryd chokoladen og læg den i en skål. Varm fløden, men den må ikke koge. Hæld den i chokoladen. Rør til chokoladen er smeltet. Afkøl ganachen i vandbad og lad den stå i køleskabet en stund. Pisk den luftig med en elpisker, den skal være helt kold, når den piskes.

Pisk smørret til frostingen hvidt. Tilsæt mascarponen og pisk til en jævn tyk masse. Sigt flormelis og vaniljesukker i, og pisk igen. Stil frostingen i køleskabet en stund, hvis den er for løs.

Læg bundene sammen med et tyndt lag chokoladeganache og mascarponefrosting.

Dæk hele kagen med den resterende frosting. Pynt kagen med chokoladefigurer.