« Tilbage

Choco nussa cupcakes

Dessert

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

20 Min.
(3)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
3 Vurdering
Choco nussa cupcakes
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 20 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ bagetid

Tænd ovnen på 180°, og tag smørret ud af køleskabet. Smørret skal være blødt til dejen og frosting. Lav 1 dl kaffe til dejen, og lad den køle af.

Dej

Rør smør og rørsukker sammen. Tilsæt æg, vaniljesukker, bagepulver, hvedemel, kakaopulver og rør sammen. Tilsæt cremefraiche og kaffe
. Hæld dejen i muffins forme, og bag dem i cirka 20 min.  Lad dem køle, gerne 1 time. Lav et lille hul i toppen af kagerne med en ske. Fyld hullet med 1 tsk. Choco nussa.

Frosting

Pisk smør og flormelis sammen til det er glat og cremet. Tilsæt Choco nussa imens du fortsat pisker. Tilsæt nu vaniljeekstrakt og salt, og pisk det ind i smørcremen.  Tilsæt piskefløden og pisk det sammen til en lys konsistens. Lad cremen stå i køleskabet i mindst 1 time, inden du kommer det i en sprøjtepose og dekorerer dine Choco nussa cupcakes.