« Tilbage

Boller med skvalderkål på bålet

Brød og boller

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

20 Min.
(2)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
2 Vurdering
Boller med skvalderkål på bålet
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 20 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ hævetid

Varm letmælken kort, og rør gæren ud i den lunkne mælk. Tilsæt olivenolie, salt, skvalderkål og mel, og ælt dejen godt. Tilsæt evt. lidt mere mel, så dejen ikke er klistret. Lad dejen hæve i 1 time, imens du venter på, at gløderne på bålet bliver rigtig gode. Tryk bollerne flade, inden du lægger dem på grillristen over bålet. Grill bollerne i ca. 2 min på hver side – men husk at holde øje med bollerne, så de ikke bliver branket. Du kan naturligvis også bruge dejen som snobrødsdej, hvis børnene er mere til snobrød end boller.

Rigtig god bålaften