« Tilbage

Blinis med røget ørred

Forret

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

20 Min.
(6)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
6 Vurdering
Blinis med røget ørred
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 20 Min.

Læg en klat rygeost på hver blini. Skær ørredskiverne halvt over, fold/rul dem sammen og læg dem oven på rygeosten, så de får lidt højde på. Pil og hak rødløget, og skær det i meget små tern. Skræl avocadoen og skær den i mindre skiver. Skær radisserne i tern, og klip purløgene i mindre stykker. Pynt blinierne med løg og avocado, og anret dem på et fint fad. Strø radisser og purløg udover hele fadet. Velbekomme!