Super frisk. Til Lidl Pris
Mexicansk kartoffelfad med bønner og guacamole

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

bagekartofler bagekartoffel750 g g
krydderimix krydderimix
(taco krydderier)
3 spsk. spsk.
sorte bønner sorte bønner1 dåser dåse
majs majs
(lille dåse)
1 dåser dåse
revet vegansk ost revet vegansk ost100 g g
cherrytomater cherrytomat10 stk. stk.
avocadoer avocado2 stk. stk.
lime lime1 stk. stk.
persille persille0,5 bundter bundt
olivenolie olivenolie4 spsk. spsk.
Salt og peber Salt og peber

Mexicansk kartoffelfad med bønner og guacamole

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(27)

Opskriften

En opskrift på et mexicansk fad med ovnkartofler, bønner, majs og vegansk ost, krydret godt med taco-krydderier og toppet med lime-tomater og guacamole. Som udgangspunkt en vegansk opskrift, helt uden du opdager det. Du kan også bruge almindelig ost, hvis du ikke vil lave en vegansk opskrift. Server den som tilbehør til kød/fisk eller bare som den er med en frisk salat ved siden af.

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2. Skrub og skyl kartofler godt og skær dem i chunky fritter. Vend med 2/3 af krydderiblandingen, lidt salt og et par spsk olivenolie.
3. Kom dem i et stort ildfast fad foret med bagepapir. Bag dem i ovnen i en halv times tid, til de er gyldne og næsten møre i midten.
4. Dræn og skyl majs og bønner og vend derefter med resten af krydderiblandingen og ost. Kom det over kartoflerne og bag 10 minutter mere.
5. Flæk imens avocado, skrab kødet ud og mos det godt med lidt limesaft, salt og peber.
6. Skær tomater i små tern og vend med lidt limesaft. Hak persille groft.
7. Top fadet med klatter af guacamole, tomater og persille og server.