
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
0,5 dl dl | creme fraiche eller flødeskum
creme fraiche eller flødeskum ((18%)) | ||
2 | æggehvider
æggehvide ((ca. 70 g)) | ||
0,5 dl dl | Pofiber, tørrede kartoffelfibre Pofiber, tørrede kartoffelfibre | ||
75 g g | malede mandler
malet mandel ((blend mandler fint i din blender)) | ||
50 g g | solsikkekerner solsikkekerner | ||
50 g g | sesamfrø sesamfrø | ||
1 tsk tsk | bagepulver
bagepulver ((med top)) | ||
1 knsp. knsp. | salt salt |
Hurtigt morgenbrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:10
min
(3)
Sådan gør du
Pisk æggehvider og creme fraiche sammen i en skål. Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt sammen. Lad det stå og hvile i 10 min., hvis du har tid. Kom hele massen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Form det til et brød, der er ca. 3-4 cm tykt. Bag ved 180 grader i 20-25 min.Tip
- Spis brødet til en salat, som tilbehør til dit grillede kød - eller bare for sig selv som et mættende mellemmåltid.
Udarbejdet af Birgitte Nymann