
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
creme fraiche eller flødeskum
creme fraiche eller flødeskum (18%) | 0,5 dl dl | ||
æggehvider
æggehvide (ca. 70 g) | 2 | ||
Pofiber, tørrede kartoffelfibre Pofiber, tørrede kartoffelfibre | 0,5 dl dl | ||
malede mandler
malet mandel (blend mandler fint i din blender) | 75 g g | ||
solsikkekerner solsikkekerner | 50 g g | ||
sesamfrø sesamfrø | 50 g g | ||
bagepulver
bagepulver (med top) | 1 tsk. tsk. | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHurtigt morgenbrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pisk æggehvider og creme fraiche sammen i en skål. Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt sammen. Lad det stå og hvile i 10 min., hvis du har tid. Kom hele massen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Form det til et brød, der er ca. 3-4 cm tykt. Bag ved 180 grader i 20-25 min.Tip
- Spis brødet til en salat, som tilbehør til dit grillede kød - eller bare for sig selv som et mættende mellemmåltid.
Udarbejdet af Birgitte Nymann