Super frisk. Til Lidl Pris
Havreboller med hørfrø og solsikkekerner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

vand vand5 dl dl
Pofiber, tørrede kartoffelfibre Pofiber, tørrede kartoffelfibre
(ca. 10 g)
0,5 dl dl
hørfrø hørfrø100 g g
solsikkekerner solsikkekerner50 g g
havremel havremel200 g g
malede mandler malet mandel
(blend 100 gram mandler)
100 g g
salt salt1 tsk. tsk.
olivenolie olivenolie

Havreboller med hørfrø og solsikkekerner

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(10)

Opskriften

Hæld vand i en skål og tilsæt hørfrøene. Lad det stå og trække i minimum 45 minutter. Herefter pisker du hørfrømassen i 2 minutter sammen med Pofiber med en håndmikser. Tilsæt så resten af ingredienserne og rør sammen (kan godt lade sig gøre med håndmikseren). Form 9-10 boller ud af dejen og sæt dem på en bageplade. Pensl med olivenolie eller æg. Bag ved. 180 grader varmluft i 20-25 minutter. Tip

  • Servér med økologisk smør eller nøddesmør.
  • Brug som sandwichbrød eller burgerbolle

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt125 g Kulhydrater148 g Protein84 g kcal2117 kJ8849