
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
vand vand | 5 dl dl | |
Pofiber, tørrede kartoffelfibre
Pofiber, tørrede kartoffelfibre (ca. 10 g) | 0,5 dl dl | |
hørfrø hørfrø | 100 g g | |
solsikkekerner solsikkekerner | 50 g g | |
havremel havremel | 200 g g | |
malede mandler
malet mandel (blend 100 gram mandler) | 100 g g | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
olivenolie olivenolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHavreboller med hørfrø og solsikkekerner
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hæld vand i en skål og tilsæt hørfrøene. Lad det stå og trække i minimum 45 minutter. Herefter pisker du hørfrømassen i 2 minutter sammen med Pofiber med en håndmikser. Tilsæt så resten af ingredienserne og rør sammen (kan godt lade sig gøre med håndmikseren). Form 9-10 boller ud af dejen og sæt dem på en bageplade. Pensl med olivenolie eller æg. Bag ved. 180 grader varmluft i 20-25 minutter. Tip
- Servér med økologisk smør eller nøddesmør.
- Brug som sandwichbrød eller burgerbolle
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt125
g
Kulhydrater148
g
Protein84
g
kcal2117
kJ8849