
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
vand vand | 5 dl dl | ||
Pofiber, tørrede kartoffelfibre
Pofiber, tørrede kartoffelfibre (ca. 10 g) | 0,5 dl dl | ||
hørfrø hørfrø | 100 g g | ||
solsikkekerner solsikkekerner | 50 g g | ||
havremel havremel | 200 g g | ||
malede mandler
malet mandel (blend 100 gram mandler) | 100 g g | ||
salt salt | 1 tsk. tsk. | ||
olivenolie olivenolie |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHavreboller med hørfrø og solsikkekerner
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hæld vand i en skål og tilsæt hørfrøene. Lad det stå og trække i minimum 45 minutter. Herefter pisker du hørfrømassen i 2 minutter sammen med Pofiber med en håndmikser. Tilsæt så resten af ingredienserne og rør sammen (kan godt lade sig gøre med håndmikseren). Form 9-10 boller ud af dejen og sæt dem på en bageplade. Pensl med olivenolie eller æg. Bag ved. 180 grader varmluft i 20-25 minutter. Tip
- Servér med økologisk smør eller nøddesmør.
- Brug som sandwichbrød eller burgerbolle
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt125
g
Kulhydrater148
g
Protein84
g
kcal2117
kJ8849