
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBlomkålsrisotto med delebøf og purløg
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem ca. 4 minutter på hver side. Lad dem hvile på en tallerken, mens du tilbereder risottoen. Skræl løg og hak det fint. Del tomater i halve, og fjern kernerne. Hak tomatkødet. Riv eller blend blomkål til stykkerne er på størrelse med riskorn.
Svits løg i olivenolie til de er klare men uden at de tager farve. Tilsæt de hakkede tomater og vinen. Lad vinen koge til der kun er 2 spsk. væde tilbage i gryden. Tilsæt det hakkede blomkål, og lad det hele simre under omrøring i 4 minutter. Tilsæt al flødeosten og rør til det er smeltet og ”risottoen” er cremet, men stadig har ”bid”. Er der væde på tallerkenen fra bøfferne så hæld det i risottoen, og smag den til med salt og peber. Hak purløg fint og rør det i risottoen. Skær bøfferne i tynde skiver, og fordel dem på den lune risotto.