Super frisk. Til Lidl Pris
Blomkålsrisotto med delebøf og purløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 stk. stk. tykstegsbøffer tykstegsbøffer
(tyksteg af ca. 300 g)
2 løg løg
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
4 tomater tomat
1 blomkål blomkål
2 dl dl hvidvin hvidvin
200 g g flødeost flødeost
Salt og peber Salt og peber
1 bøtter bøtte purløg purløg

Blomkålsrisotto med delebøf og purløg

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(9)

Sådan gør du

Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem ca. 4 minutter på hver side. Lad dem hvile på en tallerken, mens du tilbereder risottoen. Skræl løg og hak det fint. Del tomater i halve, og fjern kernerne. Hak tomatkødet. Riv eller blend blomkål til stykkerne er på størrelse med riskorn.

Svits løg i olivenolie til de er klare men uden at de tager farve. Tilsæt de hakkede tomater og vinen. Lad vinen koge til der kun er 2 spsk. væde tilbage i gryden. Tilsæt det hakkede blomkål, og lad det hele simre under omrøring i 4 minutter. Tilsæt al flødeosten og rør til det er smeltet og ”risottoen” er cremet, men stadig har ”bid”. Er der væde på tallerkenen fra bøfferne så hæld det i risottoen, og smag den til med salt og peber. Hak purløg fint og rør det i risottoen. Skær bøfferne i tynde skiver, og fordel dem på den lune risotto.