#LidlOverrasker
Blomkålsrisotto med delebøf og purløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 stk. stk. tykstegsbøffer tykstegsbøffer
(tyksteg af ca. 300 g)
2 løg løg
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
4 tomater tomat
1 blomkål blomkål
2 dl dl hvidvin hvidvin
200 g g flødeost flødeost
Salt og peber Salt og peber
1 bøtter bøtte purløg purløg

Blomkålsrisotto med delebøf og purløg

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(5)

Sådan gør du

Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem ca. 4 minutter på hver side. Lad dem hvile på en tallerken, mens du tilbereder risottoen. Skræl løg og hak det fint. Del tomater i halve, og fjern kernerne. Hak tomatkødet. Riv eller blend blomkål til stykkerne er på størrelse med riskorn.

Svits løg i olivenolie til de er klare men uden at de tager farve. Tilsæt de hakkede tomater og vinen. Lad vinen koge til der kun er 2 spsk. væde tilbage i gryden. Tilsæt det hakkede blomkål, og lad det hele simre under omrøring i 4 minutter. Tilsæt al flødeosten og rør til det er smeltet og ”risottoen” er cremet, men stadig har ”bid”. Er der væde på tallerkenen fra bøfferne så hæld det i risottoen, og smag den til med salt og peber. Hak purløg fint og rør det i risottoen. Skær bøfferne i tynde skiver, og fordel dem på den lune risotto.

Blomkålsrisotto med delebøf og purløg
30 min

Blomkålsrisotto med delebøf og purløg

Ingredienser

tykstegsbøffer (tyksteg af ca. 300 g)
2 stk.
løg
2
olivenolie
2 spsk.
tomat
4
blomkål
1
hvidvin
2 dl
flødeost
200 g
Salt og peber
purløg
1 bøtte
Blomkålsrisotto med delebøf og purløg
30 min

Step 1

Blomkålsrisotto med delebøf og purløg

Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem ca. 4 minutter på hver side. Lad dem hvile på en tallerken, mens du tilbereder risottoen. Skræl løg og hak det fint. Del tomater i halve, og fjern kernerne. Hak tomatkødet. Riv eller blend blomkål til stykkerne er på størrelse med riskorn.

Svits løg i olivenolie til de er klare men uden at de tager farve. Tilsæt de hakkede tomater og vinen. Lad vinen koge til der kun er 2 spsk. væde tilbage i gryden. Tilsæt det hakkede blomkål, og lad det hele simre under omrøring i 4 minutter. Tilsæt al flødeosten og rør til det er smeltet og ”risottoen” er cremet, men stadig har ”bid”. Er der væde på tallerkenen fra bøfferne så hæld det i risottoen, og smag den til med salt og peber. Hak purløg fint og rør det i risottoen. Skær bøfferne i tynde skiver, og fordel dem på den lune risotto.

tykstegsbøffer (tyksteg af ca. 300 g): 2 stk.
løg: 2
olivenolie: 2 spsk.
tomat: 4
blomkål: 1
hvidvin: 2 dl
flødeost: 200 g
Salt og peber
purløg: 1 bøtte
Blomkålsrisotto med delebøf og purløg

Feedback

How did you like cooking with us?

Måske kan du også lide ...

Broccoli-cremesuppe med peberbacon

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Broccoli-cremesuppe med peberbacon
30 min
(33)
Blomkålsbearnaise med nye kartofler og mørbrad

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Blomkålsbearnaise med nye kartofler og mørbrad
30 min
(5)
Sprød spidskålssalat og urtekylling

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sprød spidskålssalat og urtekylling
30 min
(10)
Offer
Jordbær-tomatsalat med pestogratineret torsk

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Jordbær-tomatsalat med pestogratineret torsk
30 min
(3)
Nem sommer-cæsarsalat med nye kartofler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Nem sommer-cæsarsalat med nye kartofler
30 min
(9)
Offer
Lasagnefad med aubergine og tomat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Lasagnefad med aubergine og tomat
1:15 t
(6)
Hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg
20 min
(1)
Chili sin carne med øl, chokolade og kanel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Chili sin carne med øl, chokolade og kanel
25 min
(1)
Svampetærte med karamelliserede løg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Svampetærte med karamelliserede løg
20 min
(7)
Döner med lam

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Döner med lam
45 min
(3)
Imam Bayildi (fyldte auberginer)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Imam Bayildi (fyldte auberginer)
60 min
(1)
Grillet salat med kalkun og mozzarella

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grillet salat med kalkun og mozzarella
15 min
(28)
Olivenfrikadeller med fetaost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Olivenfrikadeller med fetaost
15 min
(4)
Struds med pasta vendt i rosmarin og rosenpeberolie

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Struds med pasta vendt i rosmarin og rosenpeberolie
15 min
(2)
Glaseret hamburgerryg med brunede kartofler og orangeglaserede rosenkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Glaseret hamburgerryg med brunede kartofler og orangeglaserede rosenkål
60 min
(6)