« Tilbage

Hummercarpaccio

Forret

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

40 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Hummercarpaccio
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 40 Min.

Hummerhalen tages ud af skallen, rulles stramt i film og fryses.
Dildmayo
Æggeblomme piskes med salt, peber og citron, olie tilføres i tynd stråle. Den hakkede dild vendes i den færdige mayo.
Sprød rug
Rugbrød skæres i ½ x ½ cm og ristes sprøde i smørret. Lægges til afdryp.
Østerskompot
Østers tages ud af skal og skylles. Østers, kapers og æble hakkes og vendes med lidt olie.
Anretning
Hummercarpaccio skæres tyndt, anrettes på tallerken i vifte. Østerskompot og det ristede rug fordels ovenpå carpaccioen. Pyntes med skyllede hjerteblade, dild og mayo.