Lun tortilla-pandekagerne enkeltvis på en tør pande eller i ovnen som beskrevet på pakken.
Wraps med varmrøget laks
Ingredienser
4
portioner
-
- 1 pakke tortilla 740 g
- 250 g røget laks med eller uden peber
- 250 g dadeltomater
- 2 avocadoer
- 1 løg
- 200 g hummus med eller uden chili
- 200 g salatmix
Forberedelse
Pluk varmrøget laks i mindre stykker.
Skær tomater i halve.
Del avocadoer i halve på den lange led, og fjern stenen.
Grav avocadokødet ud af skallen med en spiseske, så kan du få det ud i et helt stykke.
Skær avocado i skiver.
Skræl løg og skær det i tynde skiver.
Smør humus på tortillas og fordel resten af fyldet på.
Rul sammen og velbekomme!
Tip: Har du en rest kold ris eller bønner fra dagen før, er det perfekt som ekstra fyld i tortillawraps.