Wraps med varmrøget laks

Wraps med varmrøget laks image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

4 portioner
    • 1   pakke tortilla 740 g
    • 250   g røget laks med eller uden peber
    • 250   g dadeltomater
    • 2   avocadoer
    • 1   løg
    • 200   g hummus med eller uden chili
    • 200   g salatmix

Forberedelse

  1. Lun tortilla-pandekagerne enkeltvis på en tør pande eller i ovnen som beskrevet på pakken.

  2. Pluk varmrøget laks i mindre stykker.

  3. Skær tomater i halve.

  4. Del avocadoer i halve på den lange led, og fjern stenen.

  5. Grav avocadokødet ud af skallen med en spiseske, så kan du få det ud i et helt stykke.

  6. Skær avocado i skiver.

  7. Skræl løg og skær det i tynde skiver.

  8. Smør humus på tortillas og fordel resten af fyldet på.

  9. Rul sammen og velbekomme!

  10. Tip: Har du en rest kold ris eller bønner fra dagen før, er det perfekt som ekstra fyld i tortillawraps.