
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 blade blad | spidskål
spidskål ((eller icebergsalat)) | ||
0,25 | agurker agurk | ||
1 | avokadoer avokado | ||
150 -200 g g | chili con carne chili con carne |
Wrap med chili con carne
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:05
min
(0)
Sådan gør du
Skyl kål-/salatbladene grundigt og skær agurken og avocadoen i små tern. Kom kød, agurke- og avocadotern på kål-/salatbladene, som når du laver madpandekager. Fold kål-/salatbladene sammen, så de er lukket helt i den ene ende og står åbent i den anden ende, og så er du klar til at spise.
Find opskriften på chili con carne her
Tip
- I stedet for chili con carne kan du bruge en almindelig kødsovs eller stegt hakket kød, du krydrer, som du har lyst.
Udarbejdet af Birgitte Nymann