Super frisk. Til Lidl Pris
Wrap med chili con carne

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 blade blad spidskål spidskål
(eller icebergsalat)
0,25 agurker agurk
1 avokadoer avokado
150 - 200 g g chili con carne chili con carne

Wrap med chili con carne

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

5 min
(10)

Sådan gør du

Skyl kål-/salatbladene grundigt og skær agurken og avocadoen i små tern. Kom kød, agurke- og avocadotern på kål-/salatbladene, som når du laver madpandekager.
Fold kål-/salatbladene sammen, så de er lukket helt i den ene ende og står åbent i den anden ende, og så er du klar til at spise.

Find opskriften på chili con carne her

Tip

  • I stedet for chili con carne kan du bruge en almindelig kødsovs eller stegt hakket kød, du krydrer, som du har lyst.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Keywords

Frokost