
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteWrap med chili con carne
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl kål-/salatbladene grundigt og skær agurken og avocadoen i små tern. Kom kød, agurke- og avocadotern på kål-/salatbladene, som når du laver madpandekager. Fold kål-/salatbladene sammen, så de er lukket helt i den ene ende og står åbent i den anden ende, og så er du klar til at spise.
Find opskriften på chili con carne her
Tip
- I stedet for chili con carne kan du bruge en almindelig kødsovs eller stegt hakket kød, du krydrer, som du har lyst.
Udarbejdet af Birgitte Nymann