Wrap med chili con carne

Wrap med chili con carne image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 5 min

Ingredienser

1 portion
    • 2   blade spidskål eller icebergsalat
    • 0,25   agurker
    • 1   avocado
    • 150   - 200   g chili con carne

Forberedelse

    Skyl kål-/salatbladene grundigt og skær agurken og avocadoen i små tern. Kom kød, agurke- og avocadotern på kål-/salatbladene, som når du laver madpandekager.
Fold kål-/salatbladene sammen, så de er lukket helt i den ene ende og står åbent i den anden ende, og så er du klar til at spise.

    Find opskriften på chili con carne her

    Tip

    I stedet for chili con carne kan du bruge en almindelig kødsovs eller stegt hakket kød, du krydrer, som du har lyst.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann