
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
spidskål
spidskål (eller icebergsalat) | 2 blade blad | |
agurker agurk | 0,25 | |
avocadoer avocado | 1 | |
chili con carne chili con carne | 150 - 200 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWrap med chili con carne
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl kål-/salatbladene grundigt og skær agurken og avocadoen i små tern. Kom kød, agurke- og avocadotern på kål-/salatbladene, som når du laver madpandekager. Fold kål-/salatbladene sammen, så de er lukket helt i den ene ende og står åbent i den anden ende, og så er du klar til at spise.
Find opskriften på chili con carne her
Tip
- I stedet for chili con carne kan du bruge en almindelig kødsovs eller stegt hakket kød, du krydrer, som du har lyst.
Udarbejdet af Birgitte Nymann