
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hasselnødder hasselnød | 200 g g | ||
dadler daddel | 250 g g | ||
kakaopulver
kakaopulver (ca. 18 g) | 3 | ||
vaniljesukker
vaniljesukker (ca. 3 g) | 1 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteWannabe nougat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kom nødderne på en bageplade og bag dem i ovnen ved 180 grader i 10-12 min. Hold øje med dem - de skal tage farve, men de må ikke blive sorte. Lad hasselnødderne køle af og gnid så meget af skallerne som muligt. Kom dem herefter i en foodprocessor sammen med dadler, kakao og vaniljesukker. Kør det hele i 5-7 min. Lav forskellige forme. Stil dem på køl og servér. Tips
- Brug nougaten sammen med marcipan til konfekt.
- Du kan også anvende nougaten som fyld i en kransekage.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt103
g
Kulhydrater235
g
Protein40
g
kcal2102
kJ8786