Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på vegechili

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

rødbeder rødbede
(friske)
2
portobellosvampe portobellosvamp300 g g
løg løg2
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
kidneybønner kidneybønner380 g g
hakkede tomater hakkede tomater1 dåser dåse
hvidløg hvidløg3 fed fed
røde chilier rød chili
(blandede)
1 - 2
tørret timian tørret timian1 tsk. tsk.
Salt og peber Salt og peber
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
(evt.)
250 g g

Vegechili

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(20)

Opskriften

  1. Skæl rødbeder, og riv dem på et groft rivejern.
  2. Hak svampene fint, skræl løget og skær det i tern.
  3. Svits rødbeder, svampe og løg i en stor, tykbundet gryde til al væde er fordampet.
  4. Tilsæt bønner inkl. lagen, de hakkede tomater, presset hvidløg, hakket chili og krydderier og lad det simre i 30 minutter. Tilsæt evt. lidt vand undervejs, og rør i gryden så det ikke brænder på.
  5. Smag til med salt og peber, og servér evt. med en klat cremefraiche på toppen og med godt brød eller ris som tilbehør.