Vegechili

Vegechili image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

4 portioner
    • 2   rødbeder
    • 300   g portobellosvampe
    • 2   løg
    • 2   spsk. olivenolie
    • 380   g kidneybønner
    • 1   dåse hakkede tomater
    • 3   fed hvidløg
    • 1   - 2   røde chilier
    • 1   tsk. tørret timian
    •   salt og peber
    • 250   g creme fraiche eller flødeskum

Forberedelse

  1. Skæl rødbeder, og riv dem på et groft rivejern.

  2. Hak svampene fint, skræl løget og skær det i tern.

  3. Svits rødbeder, svampe og løg i en stor, tykbundet gryde til al væde er fordampet.

  4. Tilsæt bønner inkl. lagen, de hakkede tomater, presset hvidløg, hakket chili og krydderier og lad det simre i 30 minutter. Tilsæt evt. lidt vand undervejs, og rør i gryden så det ikke brænder på.

  5. Smag til med salt og peber, og servér evt. med en klat cremefraiche på toppen og med godt brød eller ris som tilbehør.