Skæl rødbeder, og riv dem på et groft rivejern.
Vegechili
Ingredienser
4
portioner
-
- 2 rødbeder
- 300 g portobellosvampe
- 2 løg
- 2 spsk. olivenolie
- 380 g kidneybønner
- 1 dåse hakkede tomater
- 3 fed hvidløg
- 1 - 2 røde chilier
- 1 tsk. tørret timian
- salt og peber
- 250 g creme fraiche eller flødeskum
Forberedelse
Hak svampene fint, skræl løget og skær det i tern.
Svits rødbeder, svampe og løg i en stor, tykbundet gryde til al væde er fordampet.
Tilsæt bønner inkl. lagen, de hakkede tomater, presset hvidløg, hakket chili og krydderier og lad det simre i 30 minutter. Tilsæt evt. lidt vand undervejs, og rør i gryden så det ikke brænder på.
Smag til med salt og peber, og servér evt. med en klat cremefraiche på toppen og med godt brød eller ris som tilbehør.