Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på vegechili

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 rødbeder rødbede
(friske)
300 g g portobellosvampe portobellosvamp
2 løg løg
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
380 g g kidneybønner kidneybønner
1 dåser dåse hakkede tomater hakkede tomater
3 fed fed hvidløg hvidløg
1 - 2 røde chilier rød chili
(blandede)
1 tsk. tsk. tørret timian tørret timian
Salt og peber Salt og peber
250 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
(evt.)

Vegechili

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(6)

Sådan gør du

Skæl rødbeder, og riv dem på et groft rivejern.

Hak svampene fint, skræl løget og skær det i tern.

Svits rødbeder, svampe og løg i en stor, tykbundet gryde til al væde er fordampet.

Tilsæt bønner inkl. lagen, de hakkede tomater, presset hvidløg, hakket chili og krydderier og lad det simre i 30 minutter. Tilsæt evt. lidt vand undervejs, og rør i gryden så det ikke brænder på.

Smag til med salt og peber, og servér evt. med en klat cremefraiche på toppen og med godt brød eller ris som tilbehør.