
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rødbeder
rødbede (friske) | 2 | ||
portobellosvampe portobellosvamp | 300 g g | ||
løg løg | 2 | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
kidneybønner kidneybønner | 380 g g | ||
hakkede tomater hakkede tomater | 1 dåser dåse | ||
hvidløg hvidløg | 3 fed fed | ||
røde chilier
rød chili (blandede) | 1 - 2 | ||
tørret timian tørret timian | 1 tsk. tsk. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
creme fraiche eller flødeskum
creme fraiche eller flødeskum (evt.) | 250 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteVegechili
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Skæl rødbeder, og riv dem på et groft rivejern.
- Hak svampene fint, skræl løget og skær det i tern.
- Svits rødbeder, svampe og løg i en stor, tykbundet gryde til al væde er fordampet.
- Tilsæt bønner inkl. lagen, de hakkede tomater, presset hvidløg, hakket chili og krydderier og lad det simre i 30 minutter. Tilsæt evt. lidt vand undervejs, og rør i gryden så det ikke brænder på.
- Smag til med salt og peber, og servér evt. med en klat cremefraiche på toppen og med godt brød eller ris som tilbehør.