Veganske nachos med guacamole og flødeostdip

Veganske nachos med guacamole og flødeostdip image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 personer
  • Nachos

    •   tortillachips En stor pose
    • 275   g vegansk hakket plantefars, fx Vemondo vegansk hakket
    • 200   g sorte bønner
    • 300   g revet vegansk ost fx Vemondo revet vegansk ost
    • 1   pakke krydderimix taco mix
  • Tomatsalsa

    • 250   g cherrytomater
    • 0,5   agurker
    • 0,25   rødløg
    • 2   spsk. olivenolie
    • 1   fed hvidløg
    •   salt og peber
  • Flødeostdip

    • 250   g vegansk flødeost fx Vemondo flødeost neutral
    • 1   fed hvidløg
    • 2   spsk. citronersaft
    •   salt og peber
  • Guacamole

    • 4   avocadoer
    • 1   fed hvidløg
    • 1   spsk. citronsaft
    •   salt og peber

Forberedelse

    Nachos

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

  2. Steg din plantefars på en pande i lidt olie, og tilsæt sorte bønner og taco mix. Lad det stege et par minutter.

  3. Hæld tortillachips i et ildfast fast, og top med plantefars og ost (gør osten våd inden for bedre smelteevne).

  4. Smid det i ovnen i 15 min, eller indtil osten er smeltet.

  5. Tomatsalsa

  6. Skær tomat, agurk og rødløg fint ud, og put det i en skål.

  7. Tilsæt olivenolie, presset hvidløg, salt og peber. Rør det sammen.

  8. Flødeostdip

  9. Put hele flødeosten i en skål.

  10. Pres hvidløg, citronsaft, salt og peber i.

  11. Rør det godt rundt. Smag evt. til med mere citron.

  12. Guacamole

  13. Mas alle dine avocadoer i en skål.

  14. Tilsæt hvidløg, citron, salt og peber.

  15. Rør det hele godt sammen.

  16. Når nachos er ude af ovnen kan du pynte med tomatsalsa, og evt. toppe med jalapeños og koriander.

    Opskriften er udviklet af Veganskunivers